Damelaget

Damelaget på turnering

K4 i Edinburg2

Foto: Edinburgh Handball Club

Gulset/Herkules damelag gjorde rent bord i damenes avdeling i Edinburgh Handball Club's turnering i Meadowbank Sports Centre i helgen 20./21. sept.

Som bildet fra hallen viser så var kanskje ikke pokalen den aller største, men gleden til jentene var nok mye mye større. Å vinne en turnering i utlandet er jo bare stort!

Gratulerer jenter :)

Med litt til og fra med spillere på damelaget så måtte det kompletteringer til også nå.

Men et villig og spillesultent J16 sier aldri nei takk til disse kampene:-) Riktignok så hørte vi at det hadde kommet yngre krefter til på Notoddenlaget også, men det var aldri noen stor fare for at våre jenter skulle gå på en smell her.

Bra spill over hele linjen og mange bra kontringer. Litt dårlig passningsspill fra motstanderne sørget fort for det. Og med Mari i mål så var det for det meste stengt der i gården. En av de som kanskje hadde det tøffest var Natascha som fikk den største og tyngste Notodden (Heddal-)spilleren mot seg.

Veldig hyggelig å se at ingen av J16 jentene hadde noe særlig respekt for de eldre motstanderne;-)

Resultat: Gulset 24 - Notodden 16

Damelaget

Damelaget 2013  Foto: Kirsti Torbjørnson

Så var dagen kommet for første kamp i 4. divisjon igjen.

Etter 2 års opphold i 3.div. så var i grunn jentene helt klare for så spille i 4. igjen. På siste trening i vår så sa flere at de faktisk gledet seg til dette. Men med flere av de vante borte fra laget, sammen med nye så var vi veldig spent på hvordan det ville gå. Med bare 9 spillere klare så ble 3 av J16 også med.

Som vanlig i den første kampen så var tempo og nøyaktighet litt lavt i første omgang. Men etter hvert så tok det seg opp. Så fra å ligge under 2 - 7 til å se tallene 22 - 22 på tavlen når det hele var over var en kjempeoverraskelse:-)

Flere 'gamle' spillere har kommet til. Camilla Novy, Tanja Tonning og Tina Jensen var på plass igjen og gjorde en bra jobb.

Linda, Natascha og Selina fra J16 gjorde også en meget bra innsats i sin første kamp for damelaget.